Skolepresset øker. Det er torsdag.

Onkel Liam kom litt for sent til timen i dag, og gikk med det glipp av en såkalt «pressekonferanse» som NA24s Per Valebrokk og Dagens Næringslivs Sverre Strand-et-eller-annet holdt for klassen vår. Og ettersom vi skulle skrive artikler om greia etterpå, ble det lite å gjøre for onkel. Men det betyr ikke at det er lite å gjøre ellers.

For med en mappeinnlevering som skal leveres i dag - som jeg ikke hadde fått med meg - merker jeg at det fort vekk kan bli skriving som gjelder i kveld. Jeg hadde egentlig tenkt å jobbe litt med leiligheten, men den gang ei, altså.

Da er det godt jeg har fri i morgen, og kan sette igang med det som trengs.

Vi hatur landslagur!
Stakkars Arni Gautur Arason, og stakkars oss Odd-supportere. Verdens beste keeper var tatt ut til Islands landslagstropp mot Norge, men fikk ikke spille. Det hindret ham likevel ikke i å bli skadet på trening, og nå er Arni Gautur skadet i to til fire uker. Det er et slag i trynet når det gjelder kampen om bronse.

Dessuten er Simen Brenne, osm kjent, ikke helt i slaget etter at han ofret blod, svette og tårer i sluttminuttene mot Island, og han er usikker før helgas kamp mot Kanari, han også. Det er litt krise, men heldigvis har vi fin dekning på midtbanen. Svindal, Lekven, Dokken, Storbæk og Björk kan jo alle settes innpå uten at det svekker laget så veldig mye. Da er det verre med Arni baki der.

Dessuten er Lyn snart konkurs, men det er jo ikke akkurat hva man kan kalle nyheter.

Bokprosjekt
Helt siden jeg var i Florida med storebroderen for halvannet år siden, har jeg sitti og knota med en reisereportasje fra turen - i bokform, naturligvis, siden det er journalist/forfatter jeg skal bli. Det har gått forholdsvis treigt, det har det, men nå tror jeg at jeg har et endelig utkast ferdig.

Og om du er interessert, noe oddsen vel er ganske høy for at du er, men dog: Om du er interessert, ligger hele blekka ute på nettet.

Bare sjekk her! Nå er det riktignok en veldig liten versjon du ser, hvor skriften nok er i minste laget for å lese, men om du klikker på boka, eventuelt linken nedenfor, så blir det plutselig mye bedre.



Så er spørsmålet om jeg skal sende inn boka til et forlag. Jeg har jo ikke noen forhåpninger om å gi den ut, til det er den altfor dårlig skrevet og dessuten litt for lite interessant (hvem er det som er interessert i å lese en reisereportasje fra Florida, egentlig?) - men samtidig er det alltid gøy å få tilbakemelding på det man gjør.

Noen tips, kanskje, også.

Hm.

Jeg har ikke bestemt meg ennå.

For et lite år siden:
Jeg var i kirka igjen, og hørte Åge snakke fornuft.

Ikke no mer 10. september-blogging, nei...

He doesnt drink, smoke, laugh
Takes herbal baths in the country
You should come to no harm
On the animal farm in the country

(Blur - Country House)

3 comments to “10. september 2009”

  1. dæven! du har skrevve ei 60-siders bok!! Imponerende! teach me how, master! teach me how... men seriøst, korsn skriv man bok på pcen?

  1. Hehe, thnx for comment! Vel, først og fremst kreves det fritidsproblemer... ;) Neida, har brukt god tid på det, vært et lite hobbyprosjekt, for å si det sånn. Enkelt og greit, så skriver du i Word, konverterer det til et PDF-dokument (laster ned et program, f.eks. CutePDF), før du (eller iallefall som jeg gjorde) laster det opp til issuu.com. Det er et nettsted jeg oppdaget som blir mye brukt til å publisere magasiner og stæsj på nettet, sjekk det ut!

  1. Wow Uncle Liam I am well impressed:)