Bare ved å klikke på denne linken viser du at du er interessert i meg. Jeg liker det, skal vi gifte oss?

«Før jeg svarer på det vil jeg veldig gjerne vite hvem du er,» svarer du, og det forstår jeg jo egentlig ganske godt.

Vel, jeg er Liam. Eller William, det er det jeg egentlig heter, men for enkelhetens skyld kaller jeg meg rett og slett Liam - det er jo tre bokstaver kortere. Dessuten er Liam Gallagher mye kulere enn William Shakespeare.

22 år gammel er jeg, og for øyeblikket (som er desember 2009) later jeg som om jeg studerer journalistikk ved Handelshøyskolen BI, noe som i og for seg er greit nok. Også ligner jeg veldig på typa i bildet nedenfor.

Når jeg ikke er på skolen (som i sannhetens navn er relativt ofte), jobber jeg som sportsjournalist i Nettavisen, spiller 8. div-fotball på Manglerud/Star, og tror på alt som er godt i denne verden. Enkelt og greit. Jeg liker det enkelt og greit.

Denne informasjonen er selvfølgelig ikke nok til å svare på frieriet mitt, men det er ikke noe problem. Jeg har blogget med nokså ujevne mellomrom siden tidlig i 2005, så hvis du er kin er det jo bare å kikke gjennom innleggene. Du kan for eksempel lese Liam-historien på fem minutter, en historie som gjør deg full av visdom og intellekt, men som bare er oppdatert fram til og med høsten 2008.

Hvis du faktisk går inn og leser, ser du at jeg en gang var onkel til tre. De er jeg selvfølgelig onkel til ennå, men siden da er både Natalie og Isabella kommet til verden, og jeg er altså onkel til verdens fem beste kids. Derav «onkel Liam», som jeg fort vekk kaller meg selv.

Om 50 år er onkel Liam fortsatt onkel, men bor i et herskapshus på Bahamas sammen med sin trofaste kone og et par unger. Der skriver han fortsatt bøker, ettersom han da er verdens mest solgte forfatter.

Vips, der kom jeg i tredjeperson også, gitt. Ikke verst.

Category: | 0 Comments

0 comments to “Så hvem er denne Liam egentlig?”