Slapp av barn, den kom i år og.

Siden Rebekka kom med sin årsmelding, og siden jeg egentlig hadde bestemt meg for å gjøre dette til en tradisjon, kommer den idag - en anelse forsinka, men fin og god:

Året 2008 - alfabetisk sortert og allting:

Vi starter med starten og et eldgammelt sagn: Atlantis, som i tillegg til å være verdens mest kjente ikke-eksisterende øy selvfølgelig også er romferga jeg fikk gleden av å se bli skutt opp live 7. februar dette året.

BI er selvfølgelig neste. Lett landets fineste skole, med en like fin journalistklasse inni der et sted. Tror du ikke forresten jeg fiksa en B på markedsøkonomien og journalistikken? Det siste gikk som forventet egentlig, men den første hadde jeg aldri regna med. Så får det heller være at matta ikke ble bedre enn en skuffende C. Bed.øken snakker vi ikke om. Jeg har faktisk ikke sjekka den ennå.

Coldplay viste total overlegenhet hva musikk angår dette året, og jeg fikk tilogmed med meg en konsert med dem. Bergenskonserten neste år er utsolgt, men jeg ser ikke bort fra at jeg får med meg favorittbandet mitt minst en gang i 2009 likevel.

Drammen ja, du dukket opp i år og. Jeg veit om mye fine folk i Drammen.

Eks'er ass. Jeg skaffa meg to av dem i 2008, og håper vel forsåvidt at det blir med dem to...

Mmmh, som jeg lengter tilbake til Florida Keys. Maken til ålreit sted tror jeg jeg må lete lenge etter. Dessverre. En dag er jeg forfatter og bor i Keys. Etter at jeg har bodd i Sør-Afrika, selvfølgelig.

Gud. Jeg kommer liksom ikke utenom. Stilig type, som jeg er fullstendig avhengig av.

Desember tilbrakte jeg i Hout Bay, som ligger utenfor Cape Town og som ga meg og elleve familiemedlemmer en fantastisk julefeiring. Jeg har fortsatt ikke kommet helt over at jeg er hjemme igjen derfra, og tenker på stedet ev'ry freaking day. Og flytter jeg tilbake? Jaaaa, det gjør jeg.

Josva! Måtte vi ha mange flere kvelder sammen (uansett hvor homofilt det høres ut - Josva har dame, så slapp av) i vente - med Prison Break, Lost, Fringe og Jesus. Du er sjefen!

Vi har Peter Kovacs! Vi har Peter Kovacs! Vi har Peter Kovacs på vårt lag. Ikek skjønner jeg hvordan han fikk tak i Melissa Wiik eller hva hun heter, men typa scoret 22 mål i Addecco'n. Det er nok til at jeg liker rødhåringen.

Lukas. Fin fyr.

Mamma, Marie, Menika, Megan og Ida Madeleine - jentene mine, lett. De skjønneste i verden, bare overgått av...

...Natalie. Uten H. Din skjønning. Jeg digger å synge Coldplay sammen med deg. Og bare vent til vi drar på Odd-kamp sammen, jeg skal gjøre deg til den ivrigste supporteren av dem alle.

Årets Oscar burde absolutt gå til mine to fantastisk kule nevøer for oppvisningen i denne filmen.

Midt i eksamenstida i høst, mens jeg egentlig skulle lese, klarte jeg å bli hekta på Prison Break. Siden jeg ikke hadde sett en eneste episode måtte jeg jo se alle når jeg først starta - og endelig ligger jeg ájour med amerikanerne. (Typisk nok er dette sannsynligvis siste sesongen det blir noe av, nå når jeg først har begynt å se på.)

I 2008 begynte pappa å jobbe i Qatar. I 2009, sannsynligvis allerede nå i januar, drar onkel Liam selv til Qatar, noe som gir meg mistanke om at Q-plassen også i neste årsrapport kommer til å inneholde Qatar. Nuvel. Det finnes ikke så mange ord på q, gjør det det? Quisling, kanskje. Eller Quebec. Quebec må jeg dra til en gang.

Rembrandt Street. Der bor det en bra familie ass. Familien Campher w/friends er veldig velkomne til iskalde Norge, når enn det skulle være!

Sommer: En juli-dag dette året tok Pål, Megan, Christian, Menika, Preben, Marie, Christoffer, Joachim og meself båten ut i Bamblefjorden, fant oss en øde øy og kosa oss seriøst. Den dagen var sommeren for min del, og ble rundet av med grillings hos mor og far i Bamseveien. Epic!

I ♥ Table Mountain. Jeg gikk opp, og jeg har tilogmed kjøpt bok om det. Taffelberg altså. Fint fjell.

Urtegata, hvor jeg ferdes ofte, veldig ofte. Endelig har jeg fått en jobb hvor jeg kan sitte i en myk lenestol med en PC foran meg, utenom når jeg må skru på TV'en og se på fotball. Nettavisen.no dere - sjekk det ut.

Viva la Vida. Life in Technicolor. Cemeteries of London. Lost. 42. Lovers in Japan. Reign of Love. Yes. Sleeping Chinese Chant. Viva la Vida. Violet Hill. Strawberry Swing. Death And All His Friends. The Esapist. Need I say more?

Storebror hater den, men høstens feteste låt om vi ser bort ifra noen åpenbare er lett Womanizer. Womanizer-woma-womanizer-you're a womanizer-oh-womanizer-oh-you're a womanizer baby.

Mye musikk her nå, men i mangel av noe bedre: Xylofon er et fint instrument som er hyppig brukt i Sigur Rós' fantastiske album "Með suð í eyrum við spilum endalaust". "Með suð..." kom ut i 2008, og har allerede blitt mitt personlig favorittalbum fra islendingene.

Ybor City. Har du vært der, kanskje? Det har jeg. Fantastisk sted.

Zambia. Hva mener du med Zambia, spør du. Jo, det skal jeg si deg. Pål og Megan har seriøse planer om å åpne Safari Lodge i Zambia, og jeg alvorlige hensikter om å bli med dem - spesielt etter at Pål spurte meg. Zambezi Safari Lodge, sier jeg bare - when your dream fits ours. (Hva syns du om den Pål, hæh? ;)

Ærlighet varer lengst. Hah. Den hadde du ikke regna med!?

Ørjan (og Sara) giftet seg i september, jeg fikk være forlover, og jeg syns virkelig det kvalifiserer. Og tro det eller ei, de er sødermeg gift ennå. Jeg kødder ikke.

Åge Hareide. Norges feigeste mann, som ikke engang når han sa opp ville innrømme at han hadde gjort en dårlig jobb. Mannen skal aldri mer omtales ved navn på denne blogspotten - aldri.

Category: | 6 Comments

6 comments to “2. januar”

 1. All ære til deg, siden jeg også hadde årsmelding i fjord, inspirert av deg :) Godt vi hjelper hverandre til å huske på hva som er viktig her i livet... Haha... Ellerno?? :P

 1. ..men du glemte en av de viktigste jentene på "M" !!!!

  Ida Madeleine!!!!!!!
  Det må rettes opp!!!!!

 1. Sant, fru Mæla! Amen til det!

  Hva var det jeg tenkte på? Må ha vært mangelen på nattesøvn som klussa med hodet mitt...det er selvsagt rettet opp! :)

 1. ÅGE HAREIDE! :O:O

 1. N

  .. Natalie skrives fortsatt uten H.


  du Willhiam

 1. Marie; rettet opp, og jeg skjerper meg nå ass. Neste gang kan du skyte meg.

  Ben: Neste gang blir du sensurert. Neeida, det navnet betyr ingenting for meg lenger.