Én måned igjen. Én måned igjen til himmelen. Onkel Liam starter nedtellingen, kom og sjekk det ut a!

Vi snakker selvfølgelig om Tippeligaen 2009 her, såpass regner jeg med du skjønte. 16 måneder med vikariering i vikarligaen er snart over, og verdens fineste lag er klare for å slåss om gullet i år. Eller. He-he. Gull er kanskje overdrevent optimistisk, men at vi skal bite fra oss er sikkert og visst.

Uansett, nok snikksnakk. Én måned altså, og onkel Liam må starte nedtellingen. Alle vet jo at Liam er spåmann til tusen, snåsamannen kan bare legge seg i forhold, og av den grunn gir han deg tippeligatabellen slik den kommer til å se ut i begynnelsen av november.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16. STRØMSGODSET

Vi starter nederst, og der ender naturligvis Strømsgodset. De har holdt seg oppe i to sesonger nå, men der stopper det og. Stallen er tynn, og Gamle Gress er ikke det fortet det en gang var (hvis det noen gang har vært det?). VrakGodset har ikke hentet noen spesielt bra spillere, etter hva jeg vet, og dermed blir det vanskelig å styre unna nedrykk i år. Deres første kamp er hjemme mot Start, og allerede da kan vi få en pekepinn på hvordan dette laget vil klare seg. Ikke bli overrasket om de vinner, for Start er et drittlag, men selv med tre poeng der må det hentes adskillig flere for å overleve. Og det gjør de ikke. Punktum.

1 comments to “15. februar”

  1. jeg trodde du aldri skulle nevne godset på bloggen din, men en litt mer positiv vinkling kunne du godt prøvd på....