Liam er i Fredrikstad, har vondt i tanna (eller restene av den), og det er elleve år siden Diana døde.

Jessda. Siden torsdag har jeg vært i plankebyen hos Ørris, spist god mat og hengt med bra folk. Vaska bil har vi også, og det har blitt noen 2x4 minutter FIFA-match med Blackburn mot United/Chelsea/Liverpool/Arsenal. Ørjan prøver å finne nye metoder på å slå meg serru.

Tanna, ja, den er kjip. Den røyk for en liten måned siden, men har oppført seg fint frem til nå. Så sa det stopp, og jeg lurer nesten på å kjøre det så langt som å bestille meg tannlegetime. Men med prisene på tannlegetimer i bakhodet er det jo likevel en liten pris å betale; 24 timer med tannpine er tross alt ikke det verste man kan gjennomgå. Barna i Afrika har AIDS og sulter, og de har jo ikke engang en tannlege å søke trøst hos. Unnless mamma tar affære blir det nok fortsatt en stund til. Tannlege er for pyser.

Diana døde 30. august 1997, det er sånn jeg ikke skal vite. Men en gang klisterhjerne, alltid klisterhjerne. Klisterhjerne apropo, audiotion'en gikk ikke voldsomt bra, jeg blir mye positivt ovverasket om jeg får en telefon av TV2 iløpet av de neste 10 dagene. Men så lenge det er liv er det håp, sa gubben, og kasta kjerringa i strømmen.

I morgen er det tilbake til Oslo og fotballtrening som står på programmet. For mer informasjon; send INFO etterfulgt av din henvendelse til (0047)99365713. Tjenesten koster 50 øre pluss minus, avhengig av ditt abbonement.

Livet uten internett...

Nettet er nede for tiden, og siden jeg ikke er ruterens herre engang, så er det vanskelig å få gjort noe med det på 1-2-3. Det rima, fikk du med deg det el?

Kvelden igår, som altså var frustrerende nok uten nett, ble tre-ganger-ekstra frustrerende med syv tap på rad på den nye save'en på FM. Det lukter nedrykk for Odd Grenland, heldigvis er det real life som teller, og der snakker vi kamp i kveld mot Blaahvalene på komplettdottenno arena. Vanskelig kamp, men det lukter seier.

Tomorrow snakker vi audiotiondag, halv ni skal jeg være her på BI, så er det matte i noen timer. Så er det helga igjen, nyyydelig, nyyydelig.

All you need is love, love
Love is all you need


Beatles // All You Need Is Love

Jizz! Har du driti på deg før? Ikke jeg heller, men i kveld var så seriøst det nærmeste noengang!

Det har seg sånn at jeg var på vei hjem fra Magnus etter Pytt-i-panne-og-Rambo-IV-kveld, og hadde nettopp gått av banen på Ullevål, at jeg merka jeg måtte drite. Så sinnsykt også, plutselig. Og veien hjem ble et sant mareritt, uten å gå i de store detaljene pressa det helt sinnsykt på, og et par ganger var jeg sikker på at det kom til å gå skrekkelig gærnt. Ikke en gang da jeg låste opp døra inn til kåken var jeg sikker på om jeg rakk det, men det gikk bra. Det ble et kvarter på ramma for Liam, og hele jeg var våt av svette. Det er en opplevelse jeg ikke unner min verste fiende. Hører du det Preb? Ikke engang deg!

Ellers må det sies at dekninga på mobilen lever sitt eget liv nå, så jeg kan være helt passe utilgjengelig på både shortmessages og alt det andre også. I tillegg er det trådløse nettet noe ustabilt og treigt. Ikke lett med andre ord, men hei - det finnes da ikke problemer, bare utfordringer. På rekke og rad, forsåvidt.

Utfordringen fra Reb er mottatt og utført forresten, for dere som måtte vente på det, det er bare å lese posten under. Blir du sjokkert er det bare å ta kontakt på niognittitrettiseksfemtisyvtretten, om du kommer igjennom da. Denne dekninga, husker du. Leie saker.

er det på tide med natta og ny skoledag.

So when I see you next we'll make the most of it,
tell the sun to start moving again
The taste of your kiss I still got on my lips,
and I will take you there with me


Athlete // Half Light

Category: , | 0 Comments

Rebekka (frumaela.blogspot.com) har utfordret meg til å skrive 7 fakta om meg selv. Og utfordringer det liker jeg, så jeg bretter opp armene og kaster meg ut i det.

1. Jeg er overbevist om at jeg har den beste familien i verden. Lett. Pa&Ma, Chris, Menik, Pablo, Megs, Mærri og Preb, og Chris & Joe - dere er de beste! Og Ida selvfølgelig, og lille Grace Kelly som kommer i november. For en gjeng, sier jeg bare. Og dem skal jeg på heisatur med i desember!

2. Den store drømmen min er å kunne leve som forfatter. Det skal mer enn et mirakel til, men hva har man vel drømmer for?

3. Jeg har vært i atten land i tre verdensdeler, og favoritten må foreløpig sies å være de fantastiske Florida Keys i USA, tett fulgt av savannen i Kenya og livet på den franske riviera. I løpet av kort tid blir lista forlenget til både nitten og forhåpentligvis tyve land, og kanskje fire verdensdeler, med Sør-Afrika tur iløpet av noen måneder samtidig som jeg håper og tror pappa drar meg med til Qatar.

4. Jeg har sett samtlige 202 episoder og to filmer av X-Files, og jeg har nytt hvert eneste sekund av det.

5. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg er forelska eller ikke. Sannsynligvis er det det første som stemmer.

6. Jeg blir et annet menneske når jeg er på Odd Grenland-kamp. Engasjementet er på topp, og både dommer og motspillere blir lagt på en midlertidig hatliste. Følelser er vanskelig å kontrollere, men jeg har gått over streken før og skal skjerpe meg.

7. Jeg er verdens dårligste til å prate i telefon.

Så da får jeg også utfordre 4 stykker, og det blir fire M'er:

Megan
Madeleine
Marlene
Mærriboy

Forventer virkelig ikke så mange responser, så dette kan bli spennende...

Category: | 1 Comment

Etter flere dager med møkkavær kom det en liten touchè av sommer tilbake igjen i helga, uten at det ble utnyttet på noe særlig vis.

Lørdagen besto av mannfolkprat og film i leiligheten til Michael og Mofo, The Bank Job var en nydelig film, og kombinert med grandis og Fanta Free ble det en veldig ålreit kveld på Majorstua. Jeg var forresten våken nok til å se håndballfinalen OG spydfinalen, så Liambong fikk faktisk med seg to gullmedaljer på direkten lørdag morgen. Ikke verst, ikke verst.

Litt poker på nattestid gjør ikke godt ved morgengry (så poetisk du er liam!), så det ble en heller sen søndagsmorgen. Etter hvert ble leiligheten gjort strøken (duådu, så flink jeg er), og det ble akkurat tid til et kvarter med besøk fra Drammen før Dina var så snill og kjørte meg til Manglerud og foppalltrening. Møkkalite fornøyd med innsatsen min idag, fikk ikke til en mannsskit. Men det kommer, satser vi vel på.

Søndag kveld er fotballkveld, så det har blitt med TV2 og FotballXtra nå ikveld. Sendte meldinger med pappa, som er på dette stedet,



eller dette, om du vil:



Det vil si Qatar, han bor på overdådige luksushoteller og flyr sørenmeg 1. klasse, og han har sagt jeg skal være med på en av turene. Jeg skal ikke takke nei, tro meg.

Selv om damene der borte ikke er all verdens kanskje. Det veit man jo ikke så lenge de har de gardinene på hodet.

*

What's going on inside of me?
I despise my own behavior
This only serves to confirm my suspicions
That I'm still a man in need of a saviour

I wanna be in the light, as you are in the light
I wanna shine like the stars in the heavens
Oh lord, be my light and be my salvation
Cause all I want is to be in the light


DC Talk // In the Light

Category: , | 2 Comments

Trodde jeg bodde i Oslo gitt, ikke Bergen.

Det været her inne er iallefall helt på kanten av det lovlige. På vei hjem fra Manglerud i går, etter å ha sett brudern spille fotballkamp, var det et lurveleven av et møkkavær. Lyn og torden i ett sett, og det pøsa jo ned som bare det. Og de ti minuttene det tar å gå fra t-banen var et eneste stort dilemma; skulle jeg gå midt i veien, sånn at lynet slo ned rett i meg, eller skulle jeg gå på fortauet ved siden av alle trærne, sånn at lynet slo ned i treet som deretter velta over meg? Jeg valgte fortauet og trærne, selv om det er visst anbefalt å ikke søke ly under trær i tordenvær, men jeg var ganske sikker på at om et tre i nærheten plutselig skulle knele burde jeg være god nok til ikke sørge for at jeg lå under det. Og det gikk bra.

Men fy søren, etter at jeg hadde kommet meg i hus var det iallefall to lyn som slo ned rett i postkassa eller no sånt, og et tredje var søren ikke langt unna det heller. Blink! sa det, og i samme øyeblikket hørte jeg et sykt smell, og når blinket og tordenet kommer samtidig er det ikke så voldsomt langt unna har jeg hørt.

Jeg var glad jeg hadde dratt ut strømmen til både PC'n og TV'n og koste meg med mat og Pepsi max.

På t-banen ble jeg sjekka opp av ei dame nesten, vi begynte iallefall å prate, og hun ville ha meg med på SHNAS, hun så sørenmeg ikke så verst ut heller. Men jeg var fornuftig, klokka var tross alt tolv allerde, men det er nesten så jeg ombestemte meg og ble med når jeg kom ut i møkkaværet på Ullevål. Så veit du det...

Ellers skal jeg på audition til torsdagen, jeg sa jo jeg hadde meldt meg på Vil du bli millionær?, og planen må jo følges. Halv ni på morgenen i BI-bygget, kryss fingrene og be noen bønner for meg da a, de pengene trengs.

Også har storebror bursdag i dag, gratulerer med dagen Pål! Det er party på Manglerud i kveld, det blir pizza og kake og drikke, det blir stas. Men så kommer Ørris og Sara og Marlene faktisk til Oslo i kveld, og jeg er litt kin på å se dem (spesielt en av dem...), og så bør jeg helst skrive under på noen forlovelsespapirer for Ørris også. Så vi får se. Jeg kan jo ikke være to steder på en gang, iallefall ikke vanligvis...

Category: , , | 1 Comment

Jesus vs. kristendom. Skrevet av David Åleskjær, ta en look a, og se om du blir provosert eller bare glad.

Category: | 0 Comments

Møkkalag!

Vi klarte tross alt å hente igjen ledelsen til irene i andre omgang og unngikk tap, og vi må fokusere på det positive og bygge videre på det.

Hørt det før?

Jeg er våt, vill og vakker. Stryk det som ikke passer, antakeligvis de to siste. Våt, vill og vakker. Sånn, nå snakker vi.

MANDAG var det tilbake til skolebenken, faget var bedriftsøkonomi, og du skal se jeg blir finansekspert til slutt. Det var ikke akkurat dette jeg så for meg når jeg søkte journalistikk, men jeg går jo BI, som tross alt er en handelshøyskole, så det er vel egentlig bare å regne med. Det er ikke så ille heller, det er det verste, jeg tror dette skal gå bra jeg. Utenom skolen ble det ingen spesielt produktiv dag; en tur i byen etter skolen og hjem og rydde litt var alt. Før kvelden kom. Da jogga jeg nemlig, for søren. Jeg jogga. Fytti feite, fotballtrening i går og en halvtimes rimelig intens joggetur dagen etterpå, kondisen kan bli bedre etter hvert ass. Det kan forsåvidt bare gå en vei uansett, men det er jo ikke noen unnskyldning for å sitte i sofaen (eller senga, jeg har tross alt ikke sofa ennå). Dessuten søkte jeg på "Vil du bli millionær?", så snart er et par millioner på vei inn på konto. Fin plan, dette.

IDAG, altså tirsdag, var Liam på plass på skolen klokka null-åtte-null-null, klar for noen timer matematikk. Du hørte riktig, ÅTTE-NULL-NULL, MATEMATIKK. Hvordan ender det her egentlig? En time på ryggen hjemme før ettermiddagen føltes riktig, så bar det til BI igjen, denne gangen for den første timen med journalistfag. Og jeg liker det ass. Rett etter skolen dro vi til Kringsjå, for grilling med klassen. Det var forsåvidt ikke så mange som kom, men det dusinet som var der hadde det finfint. Grilling og småtriksing med fotball var ingrediensene, før meg og mister Angelo (1. klasse) beviste at gutta er best i all verdens idrett, iallefall crocket, siden det endte med dobbeltseier for herrene foran Helene og Kajsa (2. klasse) - i en intens og dramatisk match.

Etter hvert var det kvelden, og kvarteret hjem fra Ullevål Stadion til Jutulveien var vått, for å si det mildt, det regna som bare søren. Derav ingressen. Liam ble gjennomvåt til skinnet, men hva gjør det når man har et varmt og nydelig hjem å komme til?

PS: Reb, jeg tar utfordringen på strak arm, gi meg bare litt tid :)
PPS: Seks timer økonomifag i morgen - og det starter jammen meg åtte igjen!!
PPPS: Meg og Kaarstad ser på finsk fjernsynsteater på NRK1. Tror det fort blir kvelden her ass.

Forever more my heart will sing for you
Surrender all I am


David Aaserud // Beautiful King

Category: , , | 1 Comment

Hei, jeg heter William, og Odd Grenland knuste Fredrikstad i kvartfinalen i cupen!

Ettersom kvelden hos storesøster Mærri ble en ganske sen affære, ble FREDAGEN en ganske så slapp dag. Det ble ikke noe skole den dagen, bare et løfte om at fra neste uke av skal ting tas dødsseriøst og litt til, og mye PC.

På kvelden dro jeg til storebror PÅL og MEGAN, som er enda mer gravid siden sist jeg så henne. 17. november eller deromkring blir spennende, jeg gleder meg til å bli onkel for... FJERDE(!?) gang.

Det blir som regel mye filosofering og seriøst snakk når jeg er på Manglerud, og fredagen var ikke noe unntak. Klokka ble fire før vi fikk roa ned hjernene våre.

LØRDAGEN ble en fotballfest fra ende til annen; Marie og Preben kom og tur og orden ble det først Arsenal - West Brom, så Bolton - Stoke, før en nydelig middag ble vorspielet til årets mest spennende kamp så langt. Selv om vi hadde full kontroll over Plankehaugen fra start til mål måtte Hugo i buret gjøre det unødvendig spennende (og snyte meg for sekshundre spenn på oddsen), men vi tok dem på straffer til slutt. Det er såklabert Odd - Fredrikstad jeg snakker om, vi tok dem med 7-6 til slutt, og semi'n blir plankekjøring. Ullevål, here we come!

- Øh... William? Du ER allerede på Ullevål.
Vise en litt stygg finger.
- Det er CUPFINALEN jeg snakker om, smartass.
- Ååååja.

På kvelden ble lillebror Preb med meg hjem, og vi gikk oss en fin liten tur og fikk med oss både måneformørkelse og en nydelig Jupiter og mere til.

IDAG, altså søndag, kom mor og far på besøk (voldsomt mye familie ja, riktig det. Sånn er det når lillegutt bor for seg selv, alle skal passe på vettu) med IKEA-stæsj og lapskaus, før det ble Manglerud igjen og fotballtrening for alle penga, noe som var utrolig digg. Fotball ass, beste oppfinnelsen siden adamseplet.

Nå er planen litt kveldsmat og lullaby, også er det ny skoleuke med nye muligheter i morgen. Jeg gleder meg jeg!

If all the words I ever wrote
On the backs of envelopes
I could fold to paper planes
Then I'd fly them thru your veins


Athlete // Flying Over Bus Stops

IDAG sto jeg og Erlend opp grytidlig, nærmere bestemt ganske nøyaktig cirka klokka 9, og så var det rett på forelesning på skolen min. Det var egentlig ikke så interessant, bare masse stæsj om studiehverdagen, så jeg gikk heller hjem og begynte å rydde litt i kåken, som fortsatt har hatt en del saker og ting stående.

Nå er det altså blitt bedre, det er bare å ta en look:

























Joda, jeg vet det er nokså tomt der, veggene er veldig hvite, for å si det sånn, men det skal ordnes.

Nå er planen å ta toget til DRAMMEN en tur og se fotballkamp med storesøster. Så egentlig bør jeg bare tråkke på gasspedalen å komme meg avgårde. Det er bare så synd at jeg ikke har noen gasspedal å tråkke i bånn. Forsåvidt ikke no lapp som kan være grei å ha sammen med gasspedalen heller. Det kommer. Hørt det før?

Og selvfølgelig, om du skulle lure: Penger og annen support mottas med gode følelser på 8150.85.66204.

*

- Å? Koster det å lese bloggen din William?
- Nei, ja. Det er med meg som med Radiohead. Du kan velge selv.
- Ok.

Category: , , | 5 Comments

Oh yeah, da er livet i Oslo igang. TIRSDAG kjørte mamma meg og en stapp full bil inn til Jutulveien i Oslo - eller, jeg ble kastet av i Drammen og tok toget inn, også ble Marie med til Oslo og hjalp med bæringen. Etter hvert som ting kom seg på plass dro min fortsatt fantastisk snille MOR og like nydelige SØSTER til IKEA og handlet inn noen møbler for meg, så det etter hvert ble riktig så fint i kåken min på Ullevål. Litt stæsj mangler det ennå, men det kommer, det kommer.

Erlend kom på kvelden, Erlend som for øyeblikket er hjemløs, så vi fikk ordnet en madrass og tok en rolig kveld hjemme.

IDAG har jeg hatt første skoledag på BI, journalistikkstudier med økonomi, og det virker veldig veldig ålreit. Gleder meg faktisk en anelse til tiden som kommer, det er virkelig ikke gærnt. Etter skolen gikk jeg bort til VOLDSLØKKA og så storebrødrene spille fotballkamp; mitt fremtidige lag MANGLERUD STAR 2 slo Østlandskameratene hele 5-1. Deretter var det hjem for en grandis, og nå har meg og Erlend gått oss en tur i byen.

Du skjønner altså at jeg har det storfet, og jeg gleder meg til livet i tiggerstaden. I morra kveld er det studentkonsert med POSTGIROBYGGET, om jeg får billett er jeg kin på å ta en tur tror jeg. Hvis ikke er det nok av annet å finne på, jeg er fortsatt ung (og dum).

Følg med på fortsettelsen a! Det blir storstas!

Category: | 0 Comments