Tida flyr, Liam har vært i Bamble, og ragnarrok er nær. Men så var det oss bloggere da, vi lever om vi enn dør.

Mens regndråpene dundra som bare det denne morgenen satt Liam på bussen tilbake til Oslo etter to dager i Bambleland og leste VG, og fikk blant annet med seg en ny artikkel om dette temaet. Saken er forsåvidt gammel, CERN driver eksperimenter og vil gjenskape Big Bang, langt under bakken i Sveits, men ifølge skeptikerne vil dette altså fortsatt føre til et sort hull som kommer til å sluke jorden ganske så apetittelig. Liam tenker på miljøet han, vi må jo ikke ødelegge jorda bare for å se hvordan Big Bang fungerte. "Tenk på miljøet," sier Liam, og regner med alle er enige med ham. Dessverre(?) får vi ikke vite om vi dør før om flere uker, det er da hele ragnarrok-maskinen starter opp, og vi får nyte tida imens. Går det som Liam tror blir hele prosjektet utsatt i omtrent fire år, sånn at mayayenes kalender går opp i opp og verden er historie 21. desember det året. So long, and thanks for all the fish!

Jeg var hjemme i helga ja, på fredag var jeg på UngFila-møte og traff gamle og kjære kjente, lørdag morgen (tid er relativt, men mine begreper sier at kvart over tolv er morgen) satte jeg meg på bussen, og kvelden ble tilbrakt med nydelig mat og drikke sammen med gamlingene. Mamma og pappa altså, de er sprekere enn noengang, men det høres ikke like kult ut med ungdommene liksom. Søndag er kirkedag heter det visst, og jommen var jeg ikke på Arena i Porsgrunn og traff atter en gang gamle (og nye) kjente. Ålreit, ålreit.

Nå er det bedriftsøkonomi som står på planen, før turen går til Majorstuen for å se verdens nest beste fotballag spille sexy fotball på Frogner. Både Pål og Christian putta sine første mål for M/S på torsdag, og festen fortsetter altså idag.

Livet går altså videre, Marie har bursdag om tre dager, verdens beste band slår seg løs i Spektrum om ni dager, og om bare nittitre dager drar verdens beste folk til andre siden av kloden vekk fra snø og skit til sol, strand, sand og vann. Vi ses!

0 comments to “5. - 8. september”