Taffelberg in my freakin' heart.

Jessjess. Jeg kunne skrevet at jeg fortsatt har det diggdigg, og at Sør-Afrika er et fantastisk land, og at det fortsatt er nydelig vær og veldig fint med aloe vera på kroppen - men det vet du allerede, så jeg lar det være.

Idag har familien Fuglset gått opp Taffelberg, eller Table Mountain om du vil. Fantastisk fjell, lang gåtur, og Pål og meg var (selvfølgelig) de sprekeste. Vi formelig spurtet opp de siste høyde(kilo)meterne. Men all heder og ære til Joachim, Christoffer, Christian, Preben, Marie og mamma som også fullførte klatreturen - riktignok en liten stund etter de kjappeste...

Toppen av Table Mountain er som oftest rimelig forblåst, og det er ikke sjeldent bordduken ligger der også - skyene dekker toppen av fjellet, og som legenden sier er røyken fra djevelen selv som sitter ved Devil's Peak og tar seg en pipe. Idag, derimot, var det vindstille hele veien, ikke en sky på himmelen, og jeg er sikker på at vi så helt opp til både Nigeria og ned til Antarktis fra toppen. Helt perfekt altså. Denne ferien er ikke den dummeste idéen daddy dj har kommet med.

Nå er jeg usikker på hva kvelden bringer, men ryktene sier grilling ved svømmebassenget her tror jeg. Venter fortsatt på tur på Grand West Casino, men det kommer - det kommer.

PS: Hilser fra Joachim og Chris som ligger på hver av skulderne mine og læxer på skikkelig Afrikavis.

0 comments to “18. desember”