I dag vil dagboka først og fremst takke alle de som anonymt har lagt igjen beskjed på arabisk i kommentarfeltet til forrige post. Vi er nemlig beæret over at dagboka nå er såpass internasjonal at man trenger å være språkkyndig til de grader for å kunne få full uttelling av den. Litt mer hetsing av japanerne nå, og kanskje dra russerne med i samme slengen, så har vi det virkelig gående her. Dagboka gleder seg.

Det har gått et par dager siden dagboka sist skreiv dagboka, det har rett og slett vært en liten skjønnhetspause. Vi vet med sikkerhet at verden går videre selv uten dagboka, så vi velger å ikke se så veldig tungt på det, og heller jobbe videre mot vårt mål; fred og kjærlighet i verden. Og kanskje litt råkkenråll, med støtte fra folket.

Men...

...du synes dagboka er usammenhengende og direkte tåpelig i kveld, altså? Ja, det er ikke uten grunn denne gangen heller. Det har seg nemlig slik at klokka for det første nærmer seg halv to med stormskritt (har du noen tenkt over ordet stormskritt, hvor utrolig lite logisk uttrykk det egentlig er? Hva i verden er et stormskritt!? Ikke spør meg...), dessuten har dagboka nettopp gått en drøy gåtur samtidig som man har havnet i prat med politiet. For en drøy time siden gikk nemlig dagboka langs veien og ante fred og slett ingen fare mens den haiket, og plutselig kom det en politibil stoppende. Hva dagboka gjorde lurte de på, og navnet skulle de også ha. Dagboka hadde mest lyst til å spørre hva navnet til morra deres var, men svarte kloklig på spørsmålene og fikk beskjed om å gå langs fortauet og ha refleks neste gang. Selvfølgelig, svarte dagboka.

Og kom seg hjem til slutt.

*

Dagboka tenker nå. Grubler. På hva dagboka kan bruke som skjellsuttrykk. Fandens oldemor sømmer seg nemlig etter sigende ikke for en dagbok å si, heller ikke annen i ellevte. Greit nok, dagboka synes kanskje det er litt tåpelig og kristeligiøst, men er en sart sjel og vil helst ikke såre noen, så hva kan man egentlig avslutte en dag med?

I denne omgang nøyer vi oss med et enkelt natta, og trekker som vanlig dyna godt over de blanke sidene...

Category: , | 2 Comments

2 comments to “Dagboka 21. februar”

  1. Det nok en klipp & lim freak som kødder med deg. Du kan oversette tekst fra arabisk til engelsk på denne siden: systranbox

  1. Hehe, regner med det ja, sjekka det på en annen translater også, alt er vel ganske usammenhengende så vidt jeg vet. Men det er jo artig fordet da ;D Og skulle det skje noe, har jeg noen storebrødre som det gjelder å ikke kødde for mye med!