Dagboka skriver sin aller første post i bloggspotten idag, og både håper og tror vel at dette kommer til å bli et fast innslag i en ellers fargerik hverdag på blogger.com.

Vi registrerer som nevnt at det er 6. februar, Dortea og Dorte har navnedag, det er nasjonaldag både for New Zealands innbyggere og for våre egne samer, og det er fallt en masse nysnø siden sist. Alt for mye, vil vel noen si, dagboka kan ikke si annet enn at den er helhjertet enig.

Dagboka følger også med på utviklingen i midt-Østen, og syns nok det er unødvendig med både karikatur-tegninger og ambassadebrenning. Alle kan jo kanskje bare være venner? er oppfordringen dagboka gir denne dagen, hvis det skulle bli verdenskrig eller det som verre er ville det jo vært positivt om så mange som mulig allerede var venner, så kunne Vebjørn og Mohammed slåss som de ville.

Sier dagboka, som med dette gjerne lanserer seg selv som kandidat for Fredsprisen neste gang den skal utdeles.

Som en siste hilsen for denne gang vil dagboka anbefale alle som er aktuelle for sesjoninnkallelse å ikke glemme selve sesjonen. Dagboka har nemlig fått et nyss fra eieren av bloggen om at det aldri lønner seg. For noen av partene.

Uggabugga og pi:s and l:øw - Dagboka

0 comments to “Dagboka 6. februar”