Da er OL over for denne gang, fire år til neste gang. Fire år er ikke for lenge, spør du dagboka, da får i alle fall de norske langrennsløperne og skiskytterne tid nok til å trene. Dagboka er egentlig glad det hele er over, i begynnelsen var det gøy med OL, men etter hvert blir det bare mer og mer masete. Når man hører at selv Kjell Kristian og Jon Herwig begynner å gå lei, ja da er det på tide å avslutte.

Dagboka retter heller blikket mot det som skal komme. 12.-20. april er det nemlig Italia som står for tur, hvorhen i Italia er fortsatt ikke avklart, men deilig skal det bli. Når vi i tillegg snakker fotball-VM i juni, sydentur med gutta i august og smaken av vår begynner å feste seg... Dagboka tror dette året blir et fantastisk år, og gleder seg til fortsettelsen.

Nå er det sånn at PC`en som dagboka har brukt som inspirasjon og base for dagbokskriving, den er ødelagt. Til dels ødelagt. Nærmere halve skjermen er i alle fall alt for lite samarbeidsvillig, død er kanskje et annet og riktigere beskrivelse, så skjermen er i alle fall ikke helt hva den var. Og det er ikke noe gøy, vi snakker bærbar PC her, så det er ikke bare å bytte skjerm heller. Årsaken trenger vi ikke å gå noe nærmere innpå, vi nøyer oss med å konkludere at det er ikke særlig lurt å sette PC`en på gulvet ved siden av en stol når det løper en fireåring rundt i huset. Men gjort er gjort og spist er spist, selv om det å spise ikke har så veldig stor sammenheng i dette her, og dagboka har da fått ordnet opp på et vis. Nå kan den bærbare PC`en mer enn noengang karakteriseres som en stasjonær, men dagboka tar ikke så stor skade av det. Det er i alle fall ikke siste gang du leser intellektuelt stoff fra vår alles dagbok.

Før dagboka runder av gratulerer vi Sverige med over tre ganger så mange gull som oss, vi takker alle som kommenterer der det er mulig å kommentere, og vi takker Gud for at han skapte dagboka. Og setter på Athlete med Wires.

Category: , , | 3 Comments

3 comments to “Dagboka 26. februar”

  1. vil bare si at du er en utrolig fantastisk bror.takk for comment i bloggen,og takk at du er så vakker og god. jeg digger hjertet ditt mer enn veldig mye. og Dagboka. takk at du er til, uten deg ler jeg mindre, og livet mitt blir etter et eller annet ordtak; kortere.

  1. Kjipt med PC'en! Måtte du bli velsignet med en my og bedre! Amen!

    Jeg har akkurat reparert ferdig min egen 19" skjerm som av en eller annen grunn tok fyr for noen uker siden. En slik plate det sitter masse komponenter på var brent et diger hull i. Den sto bak på billedrøret. Jeg har loddet sammen de løs-smeltede komponentene med et virvar av oppklippet lampettledning. Jeg tør seff ikke forlate huset med skjermen på lenger, men bildet er strøkent.

  1. Marie: Godt at du ler, og takk for godord. Storesøstra mi er den beste i hele verden, lover dere...

    Bottom: Du er et geni. Har hatt fælt lyst til å knuse PC`n med neven min, men innser foreløpig at det ikke vil føre til noe godt.