Det finnes fortsatt rettferdighet i verden. Heldigvis. Dagboka har nemlig vært med på sesjon, og kan konstatere at personer med diabetes fortsatt fritas fra det O Uhyggelige Millitæret. Sesjon er en oppskrytt ting, mener dagboka, og mener at det burde vært flere sesjoner i verden der mennesker med diabetes ble fritatt fra alt som er ondt.

Dagboka kan forresten melde om at en felles venn har begått mesterstykket å gi bort kredittkortet sitt, med i overkant av 30 000 norske kroner på konto, til storesøster som er en hel uke i Oslo. Hvor lurt det er vil ikke dagboka gi noen kommentar om, men vi synes det er modig gjort. Meget modig.

Også vil vi veldig, veldig gjerne gi en takk til venner og bekjente som gjør at dagboka får seg en latter i hverdagen. Som et eksempel forteller vi idag om en søt venninne, som over MSN måtte fortelle dagboka at nå, nå var det nok, nå ville hun ikke bo i Norge lenger. Hvorfor?, spør dagboka, og får som svar at "vi kommer til å bli bomba av de japsane". Fordømte japser, kunne ikke de holdt seg borte fra alt som het politikk?

Godt, tenker dagboka, godt at dagens ungdom følger med i politikken og er opplyste om farene som truer fra hvert eneste verdenshjørne. Nå også Japan, altså, en ulykke kommer sjeldent alene.

Så får Vebjørn, Mohammed og nå også Keiseren av Japan krangle seg imellom, mens Dagboka tar seg en lur og venter på Harmageddon og vannmelon.

3 comments to “Dagboka 7. februar”

  1. Døøh. Dagboka er ikke særlig happy over å komme over et plagiat. Dette kan ikke aksepteres! Det er bare en Dagbok. Javel, den er kanskje vanskelig å finne akkurat for øyeblikket, men den er snart tilbake, mer sjokkerende og dristig enn noensinne.

  1. Høhø... Det finnes bare en Dagbok, altså? Dagboka ler, og småutfordrende sier den: "vår felles venn på oddrane.no, det er bare plagiat det også...?" ;D Dagboka synes at alle dagbøker burde stå sammen i disse hårde tider og vise verden hva vi kan gjøre. Og forandre. Uggabugga.

  1. Japsane? Krig og fred og sånn! Jeg tror deg når du skriver at hun er søt...