Dagboka vil ikke en gang nevne hva den har sett i løpet av denne dagen. Tror nok at dagbokas egen ungdomspastor og søster vet hva det dreier seg om, mer trenger ikke godtfolket å vite. Det får forbli et mysterium for omverdenen.

Trenger du en god latter, blandet med gode debattinnlegg og usmakelige meninger, besøk forumet på Jesusonline.no. Det er jammen flaut å kalle seg kristen dagbok, men heldigvis finnes det mennesker som makter å svare på enkelte hårreisende ytringer og fordømmelser. Dagboka beklager bare at det å diskutere på forum ikke er dens beste egenskap, den får nemlig aldri frem poenget, men det er gøy å lese likevel.

I morgen er det Vrådal som står for tur, det skal bli hevvy og slitsomt. Fyldig referat leser du i søndagens - ja, du gjettet riktig - dagbok!

Category: | 2 Comments

2 comments to “Dagboka 2. mars”

  1. Ja, en finner jammen meg litt av hvert på JO. Spesielt på teologisk forum vil jeg si. Men tror det er som du skriver der, det holder å være glad i Jesus. Vi får bare fortsette å poste innlegg som handler om Ham og om kjærlighet, og håpe at folk ikke tror at det å tilhøre Jesus handler om å følge relger og bud.

  1. Teologi er teorier om livet med Gud, mens Jesus er selve livet.

    Kjærligheten holder!