Du

som vant hjertet til en gutt som ikke hadde gitt det til noen andre før. Du var helt fantastisk, det gikk ikke an å se på deg uten at hjertet begynte å dundre helt vilt. Men det var ikke noe problem, for du begynte visst å få visse følelser du og. Og før gutten i historien visste ordet av det, så hadde han verdens beste kjæreste.

Og gjett om han var takknemlig. Han ga kanskje ikke alltid uttrykk for det, men inni seg skjønte han ikke helt hvor heldig han var. Han slutta aldri å forundre seg over at han fikk være sammen med drømmejenta. Han drømte om henne om natta, han drømte om henne om dagen også for den saks skyld. Når han var sammen med henne smilte han inni seg, fordi det bare var så utrolig delig. Skulle ønske han smilte på utsida også.

Han skjønte henne ikke alltid, hun var ofte vanskelig å forstå. Men det var noe av det som var så fascinerende med henne. Hun sluttet aldri å overraske, han oppdaget nye ting ved henne. Noen ganger trodde han at han var lei av alt, men da gikk det ikke lange tida før han innså hvor glad i og avhengig han var av henne. Skulle ønske hun skjønte det.

De krangla en del, ja de gjorde det. Han hata når det skjedde, samtidig som han mente det var en naturlig del av et forhold. Når de krangla følte han at han hadde en som hørte på han, en som kunne hjelpe han med å få ut frustrasjon, en som var glad i ham selv om han hadde såret henne. Skulle ønske han hadde henne ved siden av seg nå.

Så tok det slutt. Plutselig. Han skjønte ikke helt hva som skjedde, før han plutseig sto der - aleine. Alt som var igjen var bare masse tårer. Tårer fordi han skjønte hva han hadde gjort - eller ikke gjort, tårer fordi en drømmeframtid plutselig ikke var noen drømmeframtid lenger. Tårer som sa kom tilbake. Skulle ønske hun gjorde det.

Jeg er så sinnsykt glad i deg Helene, uansett hva som skjer tida framover håper jeg du ikke glemmer det. Håper du får slappa av, tenkt gjennom ting, i alle fall at du er sikker på at det du gjør til slutt er riktig. Du fortjener det beste, hva det beste er kan jeg ikke si deg, men du fortjener det i alle fall. Du er rett og slett fantastisk. En stor klem til deg, håper du tilgir at den blir litt våt pga tårene som følger med.

Category: | 3 Comments

3 comments to “Til en jeg er glad i”

  1. good luck man

  1. jaja willy... det her var jo tårevått! vakkert, så vakkert at jeg nesten fikk en tåre i øyekroken! litt lowlife å whine så jæveli på pingen når det ikke er lagg på servern... drekk dine sorger vekk i en FEI! dersom du er drita-lei!!! have a nice day
    mvh morDI xD

  1. :D

    Stemmer at det er mye whining, menmen... Jaja... Benny, kim eller jw? :P