Fjerde serierunde er unnagjort, og vi begynner å ane konturene av tabellen. Eller...?

FØRST AV ALT: Beklager til deg som ikke er så fotballinteressert. Det er mye fotball på blogspotten for tida, men så er det jo tross alt tippeligakjør nå, så noe annet kan du vel egentlig ikke regne med...

Men ok, la oss først se på tabellen:

VI LIGGER altså på en veldig god fjerde plass, og må si oss veldig godt fornøyd med åpninga. Etter den stygge starten mot Viking har det bare godt oppover til himmels, selv om seks poeng hjemme mot Blåhvalene og AaFK egentlig ikke er bedre enn det vi må klare for å overleve i Tippeligaen.

Når det gjelder den fantastiske opphentinga mot Aalesund i går viste gutta en moral fra en annen verden, samtidig som det er mye å ta tak i før neste kamp. Forsvarsspillet er fortsatt ikke perfekt (for å si det mildt), og det kommer til å straffe seg til slutt.

Hvor er Marcelo, spør jeg? Er han et nytt bomkjøp? Og hva med Fredrik Semb, når skal han få vise seg fram?

Så lenge vi har verdens beste midtbane og en ungarer på to meter framme har det gått bra foreløpig - men nå må vi skjerpe bakover. Ok, gutta?

HVOR VAR VI? Jo, denne tabellen... Rosenborg er på topp, og der kommer de til å holde seg. Seriegullet er avgjort allerede, og det er greit. Rosenborg hører hjemme på topp, det er sånn det er. Resten av medaljene er det imidlertid helt åpent om.

Molde er på andre, men de kommer til å havne lengre nede. Etter første runde prøvde jeg å få tak i Vegard Forren for jobben min, og en av tingene jeg ville snakke med han om var mulighetene for en fantastisk serieåpning for Molde. Jeg visste nemlig at de hadde forholdsvis enkel motstand de første kampene, og det kunne fort bli tolv poeng i rosenes by etter fire kamper.

Nå ble det «bare» ti, etter uavgjortkampen mot Sandefjord i går, men poenget er fortsatt der: Molde har åpnet forrykende, men nå venter hardere motstand. Allerede til søndag møter de Stabæk i bortekamp, og der kan fort årets første tap komme.

OG APROPO Stabæk; de kan være på gang. Borteseieren mot Fredrikstad idag viser at vi var svært gode som klarte 3-3 i gymsalen, og klysene fra Bærum kan fort havne på medaljeplass ganske snart faktisk.



Også virker Tromsø bra, to sterke borteseiere mot Kvalmerenga og Brann er ikke verst. «Gutan» kan absolutt ta sin andre medalje på rad, den som lever får se...

Tingen er at jeg ikke ser hvem som kan utfordre dem akkurat nå, så lenge både Viking, Enga, LSK og Brann spiller som damelaget til Mjøndalen SK. Ellerno...

Fortsetter innlegget i posten under...

2 comments to “Mer fotball”

  1. Mjøndalen FK finnes ikke, men Mjøndalen IF derimot....
    jeg bare nevner det...

  1. Les hele bloggen, ganske bra