...og Nannskog er ei klyse! Oh-oh-oh-oh Nannskog er ei klyse!

Jepp. Kamp på Telenor Gymsal idag, og for en kamp det ble. Jeg skal innrømme at hvis noen fortalte meg før matchen at Daniel Nannskog ville score hattrick hadde jeg ikke hatt særlig store forhåpninger om et fint resultat, men vi fikk med oss ett poeng, og fortjente egentlig alle tre.

3-3 ble det altså, og jeg er fornøyd. Selv om det er bittert å miste seieren når vi leder både 2-0 og 3-1. Men borte mot seriemesteren er borte mot seriemesteren, og det kan bli et viktig poeng etter hvert som sesongen fortsetter, og vi sannsynligvis må kjempe om å unngå nedrykk.

Samtidig spiller vi så bra idag at jeg blir mer og mer optimist med tanke på resten av sesongen. Det ene poenget er, som sagt, ikke ufortjent, selv om det skal innrømmes av Stabæk var nærmere 4-3 mot slutten enn vi var det.


VI HAR PETER KOVACS! VI HAR PETER KOVACS!! VI HAR PETER KOVACS PÅ VÅRT LAAAAG...

Dissing av Telenor «Arena»
Hva er greia med å spille fotball inne? Det er greit når vi snakker Manglerud/Stars tredjelag i åttende divisjon, eller Alta, som tross alt spiller om vinteren hele året. Men i Oslo?? En seriemester spiller inne?? Det er en tragedie for fotballen.

Og ikke bare det, men hele opplegget er sjanseløst. Vi måtte gå flere kilometer fra bilen og bort til «stadion», og bortelagets supportere (verdens fineste supportere) måtte vente i en laaang kø foran en innleid svart boks fra et byggefirma med en billettluke for å få tak i de uhorvelig dyre billettene.

Og ikke nok med det, de har en gjeng med blærete, sossete supportere også. Etter kampen ropte noen av dem over til oss, og dissa oss tydeligvis fordi vi ikke vant. Det endte med at de viste oss fingeren. Det er utrolig hva en «hvor mange seiere i år har dere egentlig???»-kommentar kan gjøre med de pappadaltene. Og hvor bra er det egentlig å være fornøyd med uavgjort hjemme mot et nyopprykka lag for seriemesterne fra i fjor? Latterlig...

Kort oppsummert:
* Kovacs puttet to idag, veldig bra og viktig for han - at han viser at vi har en bra spiss på topp som kan score mål.
* Brenne scoret sitt første, det er også veldig, veldig bra.
* På tross av tre innslupne syns jeg både forsvar og keeper er bra idag. Fevang er konge i lufta, men noe glipper på 3-3-utligningen.
* Alle de tre nyopprykkede lagene har gjort det forholdsvis bra så langt, og det kan bli tøft hvis det fortsetter sånn. Start har fem poeng, Sandefjord har fire (i likhet med oss) - mens Strømsgodset har gjort som forventet, og ligger helt i bunn med et enslig poeng. Sammen med Bodø/Glimt, takk Gud.
* Molde topper med full pott etter tre kamper, og kan fort ta sin fjerde seier i neste kamp. Men de har spilt mot middelmådige lag hele tida, og jeg tror de får smake på hverdagen etter hvert.
* Mandag 2. påskedag har vi sjansen til å gi Aalesund sitt første tap. Klarer vi det kan vi være svært fornøyd med serieåpningen - men vi tar ingenting for gitt, gjør vi?

Og nevnte jeg det? Daniel Nannskog er en klyse. Førsteinntrykket sier iallefall så.

0 comments to “Fotball i gymsal er ut