Sola har gjemt seg, Kong Vinter har foretatt seg noen desperate krampetrekninger, tippeligastarten nærmer seg, og Dagboka er tilbake!

Dagboka har, som beskrevet her i bloggen, tatt seg en ferie, en drøy måned ble den på, men den som venter på noe godt venter heldigvis fortsatt ikke på noe forgjeves. Dagboka vet Norges folk har savnet den, dagboka har forsåvidt savnet det norske folk også, men vet å holde kortene tett inntil brystet.

Prater dagboka i gåter, mener du? Muligens, men det er ingen grunn til panikk. Dagboka er rett og slett bare litt forvirret etter en måned på sidelinjen. Sist den var inne og hilste, hadde William blant annet kjæreste, det har William fortsatt, men en tid innimellom der en gang har han så vidt dagboka har skjønt vært singel. Jaja, sier dagboka. Hadde dagboka truffet en dagbokinne hadde den i alle fall hatt vett nok til å holde seg langt unna. Så har ikke dagboka truffet noen dagbokinner heller, så det er vel en problemstilling som er nokså uinteressant.

Ellers er, som de aller fleste selvfølgelig vet, dagboka opptatt av krig og fred og sånt. Nå er det jo sånn at Norge ikke er i krig, og det er faktisk dagboka littegrann lei seg for. Ikke misforstå, det er mange kjipe ting med krig, man må jo drive med rasjonering og sånt, for ikke å snakke om at man ikke kan høre på radio. Men det er nå en gang sånn at verdens kanskje mest berømte dagbok ble skrevet av en nederlandsk jente mens hun levde i fangenskap og undertrykkelse. Og denne dagboka er viss på at om Norge skulle bli invardert og likvidert, ja da hadde nok dagboka blitt internasjonalt annerkjent. Så herved er dere orientert; Irak og Iran og dere andre som måtte ha interesse av det - om dere invaderer landet vårt vil ikke dagboka blande seg inn i motstandskampen.

Dagboka skriver seg herved under som fan av FC København. Ikke fordi de vant Royal League-finalen mot Lillestrøm, ikke fordi vår alles Ståle trener dem - men selvfølgelig fordi matchvinner i nevnte kamp mot LSK heter så mye som Razak Pimpong. Får man ikke tårer i øynene av et sånt navn, har ikke dagboka noen annen kur enn å skylle dem. En annen interessant nyhetsoverskrift er Dagbladets toppnyhet om at "Homoender har vært kjærester i tre år". Det er en lettet dagbok som konstaterer at man fortsatt heldigvis blir orientert om verdensbegivenheter- og skandaler.

Uten å prøve å lande på noen avslutning føler dagboka nå søvnen true øyelokkene, så den bestemmer seg, kanskje litt for enkelt og greit for noen, men dog, den bestemmer seg for å skru korken på pennen, legge bokmerket varsomt og forsiktig som om det var dens egen lillebror inn på siden merket med 6. april, før den trekker dyna sakte og rolig over ryggen og venter på at en ny sol skal stige opp fra horisonten.

Hvem sa at Rembrandt var død?

Category: , , | 0 Comments

0 comments to “DAGBOKA - 6. april 2006”