Jeg skjønte hvordan det kom til å gå da Sumoen gikk ad dundas.

Da jeg satt på jobb og prøvde å åpne Viking-Odd, men fikk beskjed om at jeg trengte administrator-rettigheter for å installere det nødvendige SilverLight-programmet, innså jeg nemlig at dette kom til å bli en svart dag.

Og når det plinga på TV2-sendinga etter fire minutters spill, og jeg hørte jubelen fra Viking-fansen mens Ivar Hoffs udugelig kjeft ropte ut lovprisninger om alt mulig dall, da var katastrofen et faktum.


Steffen Hagen var ifølge rapportene den eneste som spilte til stå-karakter. Det er for dårlig, ass.

0-3 endte det altså, og sisteplass etter første serierunde. Søndagen kunne så definitivt endt bedre.

Men jeg velger å holde hodet oppe.

Da reklama spilte «Bad Day» av Daniel Powter ble faktisk kvelden litt lettere, og jeg klarte å overbevise meg selv om at selv om nedturene vil komme titt og ofte denne sesongen vil det forhåpentligvis være nok oppturer til at det blir Tippeliga på oss neste år også. Og da må jeg jo bare ha det moro mens jeg kan. Vi er jo i Tippeligaen igjen, tross alt!

PS: Med DEN innstillingen fortjener jeg så sykt å se Sandefjord bli GRUST 6-0 neste søndag!

*

Også ble NatGirl døpt i dag da. Ikke til NatGirl, selvsagt, men Natalie, og jeg rakk såvidt å være fadder/GODFATHER for henne før jeg ble kjørt inn til Oslo igjen av en snill Henriette Tufte. Gikk glipp av all middag og kaker og digg altså, utaktisk men dog.

Men NatGirl er iallefall døpt, og jeg merker jeg GLEDER meg til å se henne mer framover, og begynne å være onkel-barnevakt og greier. Det blir stas, sier jeg deg!

TRE POENG TIL HELGA!!!!!

4 comments to “Tanker etter første serierunde”

  1. Huff fotball.... :S

  1. Masse! Jeg vil endre farger og sånt på bloggen min.. :(

  1. Fotball, min kjære ex, er det viktigste av alle mindre viktige ting her i verden. Verdt å leve for, ikke helt verdt å dø for, men fantastisk uansett. Og da er det kjipt når det går dårlig...

    Susanne, send meg noen eksempler på koden som allerede er a, så kan jeg forklare litt :)

  1. Sweet =) Hands up William :P Jaggu erre kos!