En fin dag på jobben.

Oh yeah, baby. Innstillinga fra Viking-kampen lønte seg visst. Sandefjord ble banka 2-0 på Fort Skagerak i kveld, etter fantastisk spill av gutta - spesielt i første omgang. Andreomgangen ble litt roligere, men annet kan man vel ikke vente når man skal trygge seieren.

Kampen ble fulgt fra pressetribunen med gratis drikke, pizza, kaffe og kaker, og med koselig prat med kollegaene både til høyre og venstre. Vel, han til venstre var egentlig ikke så blid, i og med at han var Sandefjord-type, men det var ikke mindre gøy av den grunn, for å si det sånn.

Etter kampen ble det intervjuer av gutta, og i jakten på hjemmedebutant Håvard Storbæk fulgte Simen Brenne meg til bilen deres, der Håvard satt og venta på at kompisen skulle komme. Whoa, det er gøy å være journalist ass. Du burde prøve det.

Med tre poeng inntok vi dermed sjetteplassen på tabellen, og der skal vi holde oss. Nå venter Stabæk på flyplassen om to uker, det kan bli vanskelig, men ikke helt umulig. Måtte lykken stå oss bi også der!

*

Og nå er det kvelden, etter poker (en meget useriøs omgang) med gutta. Oslo 2morrow, or the day after 2morrow, også snakker vi kanskje Afrika neste uke. Magz, hva sier du?

1 comments to “Vi er i gang!”

  1. Spennende! Afrika? Ka du skal der? E.