Ai... Ta og sjekk dette ut, spesielt du som bor i Oslo-området og er gira på litt spilling...!


Hei!

Fotball er et spill som mange trives med; en morsommere aktivitet for å holde seg i form skal man lete lenge etter. Ettersom alderen på flere av oss nå tilsier at det ikke er så store muligheter for et langt proffliv i utlandet, er vi noen som ønsker å starte et eget fotballlag for å ha det gøy både på og utenfor banen. Tanken er et (uavhengig) 7'er lag som stiller i Bedriftserien i Oslo, i tillegg til deltagelse i turneringer i inn og utland. Vi ønsker også å ha regelmessige treninger året rundt.

Den primære målsettingen vår er selvsagt å bli landets beste 7'er lag.....sekundært spille fotball og ha mye moro. Det er imidlertid viktig at de som blir med tar dette seriøst, og vi forventer at man stiller opp på det meste av kamper og treninger. Det å bli med medfører altså enkelte forpliktelser.

I første omgang nå jobber vi med å finne de riktige spillerne til laget, og prøver å finne treningsbaner for vintersesongen. Vi vurderer å kanskje stille i inneserien i vinter (5-a-side) og iallefall delta i neste års bedriftsserie i sommerhalvåret. Det er også Europamesterskap i bedriftsfotball neste sommer (Aalborg i Danmark) og vi satser på å melde oss på der. Vi ønsker derfor etterhvert å sjekke muligheter for dugnadsjobbing / sponsorer etc.

Når det gjelder det økonomiske regner vi med en innmeldingsavgift i laget på ca kr.1000,- samt videre en årskontigent på ca kr.500,- / år. Dette er ment å dekke draktsett til hver enkelt, div utstyr, deltageravgift i serie samt leie av treningsbane.


Høres dette interessant ut? Mail meg eller legg igjen en kommentar!

Category: , | 2 Comments

2 comments to “ ”

  1. Duu..bra at du hjelper til, men fjerner du epost og tlf-nr mitt? Legge ut epostadressa på en blog som dette fører KUN til spam vet du.
    Interesserte kan jo ta kontakt med deg, så kontakter du meg ;)

  1. Åja.. Hehe.. Tenkte jeg ikke på. Se på det som gjort... ;)