Sommeren er kort, det meste regner bort, var det noen som sang en gang, og de visste jammenmeg hva de sang om.

Har ikke så mye å skrive om, oppdaterer mest for å vise de som måtte lure på det at nei, jeg har ikke strøket med riktig enda. Det er lenge siden sist nå, virkelig, en hel sommer siden, men jeg har ikke tenkt å gi opp blogging, bare så det er sagt. Sommertid er bare ikke bloggtid, selv når sommeren velger å ditche oss.

Livet går og går altså, jeg går og venter på å få meg jobb, jeg har bet'a med Ørjan på at jeg har jobb innen september, det veddemålet ligger kanskje tynt an, men jeg får meg jobb snart, garant. Dessuten skal jeg være konfirmantleder dette året, gleder meg til det faktisk, kult å kunne henge med en gjeng fjortiser et helt år. Ironien var ikke med vilje, jeg gleder meg faktisk.

Også er det mye ellers jeg gleder meg til også, hyttetur og seiltur og henge med dama og alt sånt, men det er helt ok å bare nyte dagen idag også, så jeg gjør det og.

Jeg ser X-files, da (laster selvsagt ikke ned fra f.eks. piratbukta), og det er veldig spennende. Er midt inne i sesong 2 av 9, så det kommer til å gå mange kvelder fremover med Mulder og Scully på nye eventyr. Planen er å være ferdig cirka februar neste år, når Lost starter opp igjen. Kjempegreit.

Men jeg håper du har det fint du og, ta gjerne og legg igjen en comment, si det er koselig at du har oppdatert Will, det må du gjøre oftere. Jo takk, skal prøve på det.

Måtte vi unngå nedrykk!

Category: | 3 Comments